Sommarkurser på distans

–  Få fart på skrivprojekten i sommar! Välj mellan tre olika skrivkurser

Få respons varje vecka hela sommaren!

På distans, var och när du vill!

Vill du bli klar med din roman, få upp en "skrivrutin" eller lära dig allt om noveller? Välj mellan tre olika skrivkurser där du får respons av erfarna handledare varje vecka under hela sommaren. 

Du kan delta i våra sommarkurser på den plats och tid som passar dig – det enda du behöver är en dator med uppkoppling och ordbehandlare. Kursbreven skickas ut per mejl och kan även laddas ned. Om du vill får du skicka in 10 sidor för respons, antingen en sida i veckan, eller flera sidor på samma gång. Du får också tillgång till en sluten facebookgrupp för kursdeltagarna.  Start: 16 juni

Obs! Anmälan sker löpande fram till start, men antalet platser är begränsat, så se till att boka redan idag!

Välj mellan tre olika kurser:

Få en handfast metod för hur du renodlar och stryker fram din berättelse ur det första utkastet. Matnyttiga kursbrev som guidar dig genom processen. Bli klar med din roman! Kurstid: 8 veckor.

Vad utgör en bra novell? Kortare är tyvärr inte enklare. Lär dig mer om denna konstform och hur du kan finslipa dina noveller inför inskick till tävlingar eller förlag. Kurstid: 6 veckor.

Vill du få upp en ny varaktig rutin för ditt skrivande liv och boosta din kreativitet? Gör som hundratals andra elever och få ett nytt kursbrev med uppgifter varje dag i 66 dagar. Kurstid: 10 veckor.

Priser:

Stryk! – bli klar med din roman

2999 kr

För Skriva-prenumeranter 2249 kr

Skriv noveller – kort och bra

2499 kr

För Skriva-prenumeranter 1874 kr.  

Skriv i 66 dagar – skapa en rutin

2999 kr

För Skriva-prenumeranter 2249 kr

Skriva-prenumeranter får 25% rabatt!

Använd koden "skrivsommar2020" i kassan. 
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

Så här säger kursdeltagarna:

”Bra upplägg, utmärkt respons, många bra tips, kreativiteten flödade, dalade och kom tillbaka. Responsen på texten gjorde mig eftertänksam och jag började berätta istället för att ständigt revidera. Tack för en bra kurs!”

Ann-Louise Hast

"Jag är väldigt nöjd med kursen, dess innehåll och mitt eget deltagande. Jag har fått många nya insikter och har tagit några steg till framåt i mitt skrivande.”

Peo Zetterdahl

”Det har varit mycket inspirerande och stödjande. Jag har kommit en rejäl bit mot att skriva varje dag. I slutet av kursen hade jag tre noveller som jag alla skickade till olika tävlingar."

Eva M. Eiderbrandt

ca 400
deltagare har gått någon av våra skrivarkurser på distans.

Läs fler omdömen

Kursen Skriv i 66 dagar – skapa en rutin har varit sommarkurs sen 2017. Läs gärna enkätundersökningen där deltagarna svarat på hur de upplevde kursupplägget, innehållet och responsen. 

Arrangeras av Litterärproduktion.se i samarbete med tidningen Skriva . 

För frågor kontakta oss här!