Sommarkurser på distans 2022

–  Gör klart skrivprojekten i sommar! Välj på två olika kurser

Få respons på dina texter av handledaren!

På distans, var och när du vill!

Vill du bli klar med din roman eller lära dig allt om noveller? Gå en av våra skrivkurser där du får respons av erfarna handledare i sommar. 

Du kan delta i våra sommarkurser på den plats och tid som passar dig – det enda du behöver är en dator med uppkoppling och ordbehandlare. Kursbreven skickas ut per mejl och kan även laddas ned. Om du vill får du skicka in dina texter för respons från handledaren (se respektive kurs för villkor). I kursen Stryk! – bli klar med din roman ingår även 4 träffar på Zoom med din handledare.  Start: 30 juni 2022

Obs! Anmälan sker löpande fram till start, men antalet platser är begränsade, så se till att boka redan idag!

Välj mellan två kurser:

Få en handfast metod för hur du renodlar och stryker fram din berättelse ur det första utkastet. Matnyttiga kursbrev som guidar dig genom processen. Bli klar med din roman! 
Kurstid: 8 veckor.
Start: 30 juni
Pris: 4990 kr.


Vad utgör en bra novell? Kortare är tyvärr inte enklare. Lär dig mer om denna konstform och hur du kan finslipa dina noveller inför inskick till tävlingar eller förlag. 
Kurstid: 6 veckor.
Start: 30 juni
Pris: 2990 kr


Så här säger tidigare kursdeltagare:

”Bra upplägg, utmärkt respons, många bra tips, kreativiteten flödade, dalade och kom tillbaka. Responsen på texten gjorde mig eftertänksam och jag började berätta istället för att ständigt revidera. Tack för en bra kurs!”

Ann-Louise Hast

"Jag är väldigt nöjd med kursen, dess innehåll och mitt eget deltagande. Jag har fått många nya insikter och har tagit några steg till framåt i mitt skrivande.”

Peo Zetterdahl

”Det har varit mycket inspirerande och stödjande. Jag har kommit en rejäl bit mot att skriva varje dag. I slutet av kursen hade jag tre noveller som jag alla skickade till olika tävlingar."

Eva M. Eiderbrandt

ca 500
deltagare har gått någon av våra skrivarkurser.

Läs fler omdömen

Läs mer om vad våra kursdeltagare tycker här:


För frågor kontakta oss här! 
Arrangeras av Litterärproduktion.se.